УОКМС Мукачівської міської ради
П`ятниця, 29.03.2024, 15:18
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

16:36
Відбувся міський навчально-методичний семінар вчителів французької мови

30 листопада 2016 року на базі Мукачівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 ім.Т.Г.Шевченка відбувся міський навчально-методичний семінар вчителів французької мови на тему «Організація комунікативно-орієнтованого  навчання на уроках французької мови». Семінар розпочався з виступу  голови методичного об’єднання Кополовець О. Ф. яка акцентувала увагу на ролі педагога, завдання якого полягає в тому, щоб знайти максимум педагогічних ситуацій, у яких може бути реалізоване прагнення дитини до активної пізнавальної діяльності. Педагог повинен постійно удосконалювати процес навчання, що дозволяє дітям ефективно і якісно засвоювати програмний матеріал. Тому так важливо використовувати рольові ігри на уроках.

Чечур В.О. проаналізувала базові принципи формування комунікативної компетенції учнів на уроках французької мови. Педагог відмітила, шо за допомогою рольової гри вчитель може розвивати усі види мовленнєвої діяльності учнів, і перш за все усне мовлення, яке є провідним видом мовленнєвої діяльності на середньому ступені навчання. Також, на засіданні обговорили використання ігрових технологій на уроках французької мови у початковій ланці. Вчитель. Хлицко Н.В. в своєму виступі наголосила, що гра як основний спосіб навчання дозволяє організувати тренування у використанні засобів спілкування без повторення завченого, тобто всі вправи використовуються як комунікативні.

  

Учасники семінару активно долучились до практичної апробації, запропонованих ігрових та ситуативних завдань, запропонованих колегами.

Переглядів: 612 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради