УОКМС Мукачівської міської ради
П`ятниця, 19.04.2024, 14:07
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

11:02
Відбувся міський семінар-практикум практичних психологів

 25 листопада на базі Мукачівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №6 відбувся міський семінар-практикум практичних психологів на тему  «Соціальна адаптація  до сучасних умов життя учнів із сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах». Мета семінару – сприяти усвідомленню унікальності особистості кожної людини, формувати навички здорового способу життя серед учнів, які опинилися в складних життєвих обставинах, необхідності збереження та зміцнення ними здоров’я як важливої складової успішного дорослого життя, відповідальності за своє майбутнє.

Голова  методичного об’єднання - Михайлович А.Г. ознайомила присутніх з планом роботи.

У ході семінару з доповіддю на тему «Алгоритм роботи практичного психолога навчального закладу щодо супроводу дітей, які опинилися в складних життєвих ситуаціях» виступила шкільний психолог  Мішко Т. П.  Виступ доповнила  Маріян Е.О., акцентуючи увагу присутніх на тісній співпраці заступника директора з виховної роботи з шкільним психологом у наданні психолого-педагогічної підтримки учням  цієї категорії.

Згодом учасники семінару мали змогу переглянути відео-фрагмент  з досвіду роботи психолога  з учнями 8- Б класу на тему «Здоров’я  школяра».   Присутні із задоволенням взяли участь у проведенні тренінгу.  Цікаво і змістовно побудована  програма семінару дозволила усім присутнім побачити етапи  роботи з учнями, взяти багато корисного для себе, здобути цікаві ідеї  для своєї подальшої роботи. 

  

Підсумки семінару були підведені під час круглого столу, де присутні  дали високу методичну оцінку проведеним заходам, відзначили практичну спрямованість та актуальність розглянутих питань. Всі відмітили високій рівень організації та проведення семінару, подякували адміністрації школи та психологу за проведену роботу.

Кекляк М.Ф.

вчитель ЗОШ І-ІІІ ступенів №6

Переглядів: 525 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради