УОКМС Мукачівської міської ради
П`ятниця, 19.04.2024, 06:09
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

16:28
Відбувся семінар вчителів художньо-естетичного циклу

28 жовтня 2015 року на базі Чинадіївського замку Сент-Міклош і замку Паланок відбувся міський навчально-методичний семінар вчителів художньо-естетичного циклу на тему: «Художньо-культурна спадщина та колорит  Закарпатського краю на уроках художньо-естетичного циклу», який організували та провели вчителі Мукачівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 11 Яцканич В.В., Кириченко В.М., Гіга А.О.

Зануритися в епоху середньовіччя допомогла атмосфера замку Сент-Міклаш, де у центральному залі замку вчителям художньої культури та мистецтва був презентований досвід роботи вчителів ЗОШ № 11 щодо вивчення історії архітектури та мистецтва Закарпаття XII-XIII ст., забутих сторінок історії та традицій рідного краю. Неабияке задоволення учасники семінару отримали від споглядання творів закарпатської школи живопису, декоративно-ужиткового мистецтва.

  

Теплі слова вдячності були звернуті до Йосипа Бартоша, який надзвичайно цікаво, в притаманній йому манері, розповів про історію та цікаві факти замку Сент-Міклош.

Наступним місцем проведення семінару став замок Паланок. Мета відвідування – ознайомлення з історією замку та культурним життям тієї епохи, розвитком ремесел та декоративно-ужиткового мистецтва.  Про це все розповів з музикальним супроводом  Теличко Василь Йосипович.  Семінар завершився обговоренням,  обміном  думками колег за круглим столом. Своїми враженнями поділилася керівник методичного об’єднання вчителів художньо-естетичного циклу Богдан Тетяна Михайлівна, яка відзначила високий рівень підготовки семінару та побажала успіху в подальшій роботі. 

   

Переглядів: 559 | Додав: Mshad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради