УОКМС Мукачівської міської ради
Субота, 20.04.2024, 08:09
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

17:52
Відкриті уроки з іноземної мови

      В рамках  проведення  атестації педагогічних працівників 2012-2013 р.,  01.02.2013 року в Мукачівській гімназії було проведено 2 уроки з іноземної мови, які показали вчитель німецької мови І категорії Решетар Оксана Іванівна та вчитель англійської мови вищої категорії Кіреєва Наталія Михайлівна.


  

      Оксана Іванівна Решетар - завідувач кафедрою іноземних мов Мукачівської гімназії, кваліфікований спеціаліст  працює над проблемним питанням «Використання новітніх технологій для вдосконалення навичок аудіювання на уроках німецької мови». Свої уроки проводить на високому рівні, використовуючи на практиці інноваційні технології для розвитку мовленнєвої компетенції учнів. Її учні є переможцями учнівської олімпіади з німецької мови шкільного та міського етапів.

          Відкритий урок було проведено у 6-Б класі  на тему «Погода взимку» . 

       Учні вивчають німецьку мову 2 рік (як другу іноземну)

      Урок був проведений поетапно на мультимедійній дошці . На початку уроку учні виконали пісню відповідну до теми, нова лексика була введена  за допомогою тематичних малюнків, для активізації нових ЛО ( лексичних  одиниць ) та МЗ (мовленнєвих зразків ) учням було роздано флеш-карти, метою яких було виведення учнів на комунікацію. Цікавим моментом у проведенні уроку був заключний етап уроку, а саме закріплення лексичного матеріалу у вигляді гри, де учні виходячи до дошки складали з розкиданих слів речення за змістом. Можна зазначити також,що учні дуже активно працювали й атмосфера в класі була дуже приємною.

Урок англійської мови у 6-Б класі, який проводила вчитель англійської мови Кіреєва Наталія Михайлівна був представлений на високому методичному й педагогічному рівні на тему « Спорт. Олімпійські ігри». На уроці були використані всі види діяльності:читання (текст з підручника), аудіювання (відео-ролик), мовлення (презентація творчого завдання), письмо (індивідуальні картки). 




  Учням було запропоновано огляд відео – ролика до теми. 

     Додаткове завдання учням було підготувати презентацію на тему « Мій улюблений спортсмен ». Учні старанно віднеслися до завдання та цікаво презентували свого улюбленого спортсмена. 

Переглядів: 1254 | Додав: Бабуняк | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради