УОКМС Мукачівської міської ради
П`ятниця, 19.04.2024, 18:26
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

08:14
Відпочинок у таборі при Мукачівській ЗОШ №11 добіг до кінця

Добігає кінця табірна зміна. У дітей Мукачівської ЗОШ № 11 вистачить гарних вражень на цілий рік, адже скільки цікавого відбувалося у таборі «Романтик»!

В роботі  вихователі враховували  дитячі інтереси,  потреби і бажання кожної дитини, їх індивідуальні особливості. План роботи табору дав  можливість кожній дитині виявити всі свої здібності в повному обсязі. В цьому допомагали  спортивні змагання, інтелектуальні ігри і розваги, творчі конкурси, свята, подорожі.

Незабутнім було свято відкриття табірної зміни у школі. Багато позитивних емоцій додав дітворі конкурс «Краща закличка загону», під час якого учні намагалися найкраще представити свій загін. Окрім цього, школярі брали активну участь у змаганнях з футболу, грали в різні ігри на свіжому повітрі,  відвідували  музей тощо.

Найяскравішим заходом цих днів став конкурс «Караоке - 2016», що, без перебільшення, перетворився на шоу-концерт. Все тут було по-справжньому, глядачі-вболівальники отримали неабияке задоволення, а учасники конкурсу – призи за активну участь та старанність.

Десять юних учасниць виявили бажання змагатися за звання найкращої  «Міс - табору». Звичайно, дівчатка трохи хвилювалися, бо всі вони вперше у житті демонстрували свої таланти та вміння.  Під час гри учасниці довели, що всі вони надзвичайно талановиті: вміють і співати, і танцювати, і грати, і вірші виразно читати, і малювати.

Свої спортивні здібності виявили хлопчики у змаганнях «Веселі старти». Під час змагань учні мали змогу продемонструвати свою швидкість, витривалість, спритність, увагу та кмітливість.

Табірна зміна добігла кінця… Проте попереду в нас ще багато цікавого і захоплюючого.

Переглядів: 544 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради