УОКМС Мукачівської міської ради
Четвер, 18.04.2024, 14:20
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

11:16
Замість ялинки – новорічна композиція

Лічені дні залишилися до Новорічно-Різдвяних свят. Кожен з нас, як дорослі так і діти, щиро чекаємо ці прекрасні, наповнені дивом та новими сподіваннями свята, і тому дуже старанно до них готуємось. Результат такої активної підготовки учнів загальноосвітніх шкіл та вихованців Мукачівського центру позашкільної освіти прекрасно видно на загальноміській виставці-конкурсі фітодизайнерської майстерності, що проходить з 08 по 17 грудня 2015 року в Мукачівському центрі позашкільної освіти під назвою «Замість ялинки – новорічна композиція». Чудово, що така виставка-конкурс стала традиційною в нашому місті і є одним із етапів Всеукраїнської природоохоронної акції «Не рубай ялинку». Основна мета та завдання цієї виставки –  пропаганда серед молоді та населення міста Мукачева бережливого ставлення до природи, а також формування практичних умінь та навичок учнівської молоді з виготовлення новорічно-різдвяних композицій, які символізують та відображають новорічно-різдвяну флористику.

Експозиція цієї святкової виставки представлена трьома номінаціями: «Новорічна композиція», «Стилізована ялинка», «Українській сувенір». Дуже приємно, що в новорічно-різдвяному вернісажі прийняли участь всі загальноосвітні школи міста. Представлені учнівською молоддю роботи з природного матеріалу, кераміки, вишивки, різьбі по дереву, вироби із соломи,  солоного тіста, художні вітражі, саморобні ялинкові прикраси, сувеніри та інше –  символізують новорічно-різдвяні дійства. Як колективні, так й індивідуальні виставкові експонати заслуговують особливої уваги та похвали. Нелегке завдання постало перед компетентним журі для підведення підсумків. Кращі з кращих творчих робіт відібрані на аналогічну виставку в місто Ужгород.

  

Ми сподіваємось, що і там святкові експонати з нашого міста будуть належно оцінені і поїдуть на Всеукраїнську новорічно-різдвяну виставку до Києва.

За рішенням журі призові місця у загальноміській виставці-конкурсі фітодизайнерської майстерності «Замість ялинки – новорічна композиція» отримали:

І місце – ЗОШ І-ІІІ ст. № 1;

ІІ місце – ЗОШ І-ІІІ ст. № 10, НВК «Школа І ст. – гімназія»

ІІІ місце – ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, ЗОШ І-ІІІ № 13, СШ № 16. 

Окремо, за активну та результативну участь у вищезгаданій виставці, високий рівень виконання представлених робіт, грамотами Мукачівського центру позашкільної освіти нагороджено ряд учнів загальноосвітніх шкіл міста та вихованців Мукачівського центру позашкільної освіти (62 грамоти).

  

Результат виставки-конкурсу фітодизайнерської майстерності «Замість ялинки – новорічна композиція» доводить, що черговий етап природоохоронної акції «Не рубай ялинку» проходить в нашому місті на серйозному рівні і сучасні школярі чудово розуміють, що власноруч зроблена новорічно-різдвяна атрибутика, фітодизайнерські композиції і творчі витвори їх фантазії, можуть надати нам, людям, святкового настрою в Новий рік і на Різдво Христове. Тому є надія, що із часом жива новорічна ялинка залишиться в лісі і буде насолоджувати нас запахом хвої цілий рік.

В.о. директора МЦПО М.Резнікова

Переглядів: 918 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради