УОКМС Мукачівської міської ради
Четвер, 25.04.2024, 05:19
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

07:55
«Життя людини – найвища цінність»

Людське життя… неповторне і звичне, радісне і смутне, сповнене глибоких переживань, солодке, як мед, і гірке, як полин, переплетене червоними і чорними тонами.  Довге чи коротке, але воно триває лише від народження до смерті, його не можна прожитии двічі.  Життя – це певний проміжок часу, заповнений різноманітними подіями, переживаннями, радощами, смутками, які тривають від народження до смерті. Життя – це, насамперед, становлення людини, це період, коли воно розвивається у всіх відношеннях: фізичному, розумовому, моральному.

Саме  життю людини, його меті і сенсу був присвячений виховний захід на тему «Життя людини – найвища цінність», який провела керівник школи правових знань «Закон і ми» Мукачівського Будинку школярів Нінель Балог для учнів 8-9 класів ЗОШ№1 ім. О.С. Пушкіна 6 грудня 2016 року. Під час заходу школярі мали можливість поспілкуватися з референтом архієпіскопа Мукачівської єпархії УПЦ о. Василієм Юриною, учасником бойових дій в зоні АТО Євгеном Тіхоновим. Поважні гості розповідали про неповторність та цінність людського життя, про любов до рідної Батьківщини і необхідність ризикувати своїм життям заради її захисту та  відповідали на  запитання зацікавлених підлітків:

- Чи має життя мету і сенс?

- Хто керує людським життям?

- Чи можна зробити його кращим і щасливішим?

- Чи має людина право піти з життя або позбавити його іншу людину?

  

Кожна людина прагне певної досконалості: навчатися, реалізувати і здійснювати задуми. Життя кожної людини неповторне, таємниче. Неповторним, яскравим буває життя видатних людей: композиторів, художників, письменників. Життя звичайних людей також особливе, кожен крок на життєвому шляху важливий, тому невірно вважати, що можна нехтувати тими можливостями, які нам дарує доля.

Прес-служба Мукачівського Будинку школярів

Переглядів: 569 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради