УОКМС Мукачівської міської ради
П`ятниця, 29.03.2024, 06:29
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

15:05
Звіт творчих колективів Мукачівського Будинку школярів «Дитинство в сонячних долонях» присвячений Дню захисту дітей

Мукачівський Будинок школярів – це місце, де живе чарівна казка творчості, фантазії, майстерності, таланту, любові до дітей і постійного пошуку. І ніякі тимчасові перешкоди та труднощі не перешкоджають головній місії  цього позашкільного закладу – відкривати і плекати дитячі таланти, дарувати дітям та підліткам можливість повсякчасно розвивати свої здібності за допомогою професійних педагогів.

В Будинку школярів   стало гарною традицією до Дня захисту дітей на початку червня проводити звіт творчих колективів закладу перед батьками та громадськістю міста. Його промовиста назва –«Дитинство в сонячних долонях» - саме зараз звучить актуально, як ніколи. Цього року кількість бажаючих насолодитись цим святом дитинства була, як і завжди, такою, що концертний зал Християнського Культурного Центру був заповнений вщент.

  

Святковий настрій присутнім одразу у вестибюлі створювала виставка робіт вихованців зразкової студії  образотворчого мистецтва «Палітра» (кер. Олаг Я.С.); гуртків «Образотворче мистецтво» (кер. Шаленик Л.І.); «Образотворче мистецтво» та «Художня кераміка» (кер. Сливчук О.А.); «Світ дизайну» та «Образотворче мистецтво» (кер. Гелетей І.І.); «Світ дизайну», «Народна творчість», «Бісероплетіння» (кер. Калой Г.Ф.), «Бісероплетіння» (кер. Фущіч О.І.). Малюнки та вироби, представлені до уваги глядачів, вирізнялися як умілим використанням традиційних технік, так і застосуванням нових. Тут можна було побачити  намиста та вишивані картини з бісеру; квіткові мотиви яскравих розписів в техніці батік; народні ляльки; традиційні розписи та сюжети глиняних фігур і рельєфних картин; пейзажі написані маслом та акварелі, тощо.

   

Головне свято очікувало глядачів у  святково прикрашеному залі, де з нетерпінням чекали свого виходу на сцену юні співаки та танцюристи. Грандіозна концертна програма, яку артистично вели майбутні телевізійні зірки, вихованці студії ведучих радіо та телебачення «Овація» (кер. Пенська Г.Я.), із самого початку захопила увагу всіх присутніх і викликала бурю позитивних емоцій. Вже добре відомі та нові танцювальні композиції зразкового хореографічного колективу «Сузір’я» (кер. Ткач О.Д.), хореографічних колективів «Візаві» (Біленко Г.І.), «Живчики» (Загарі О.О.), як і завжди, зачаровували глядачів веселкою барвистих костюмів, народними та сучасними мелодіями та неабиякою майстерністю танцюристів. Запальний настрій юних виконавців веселим відлунням оплесків відгукувався у залі. А солісти вокальної студії «Акорд»  (кер.Шлагер Н.В.) і ансамблю «Перевесло» (кер.Фаріон Н.О.) порадували присутніх розмаїттям гарних пісень та дзвінкими голосами.

   

З теплими словами подяки і привітання до батьків, гуртківців та педагогів звернулася директор Будинку школярів Галина Яківна Пенська. Вона наголосила на тому, що навіть у цей непростий час Мукачівський Будинок школярів, який є кращим позашкільним закладом Закарпаття, збирає у своїх гуртках більше тисячі вихованців, які розвивають свої здібності і таланти і виховуються справжніми патріотами України. Вона вручила посвідчення про закінчення позашкільної освіти 36 вихованцям БШ, подяки кращим гуртківцям та батькам за активну участь у житті Будинку школярів.

Свято дитинства закінчилося виходом на сцену всіх учасників та педагогів, які разом із всіма присутніми весело та жваво заспівали гімн закладу «Наш Будинок школярів».

   

Свої враження та емоції вдячні глядачі залишили у «Книзі відгуків» Будинку школярів:

«Натхненний, ініціативний, творчий керівник Галина Яківна Пенська веде свій колектив до нових здобутків і творчих надбань. А юні артисти – вихованці Будинку школярів – неперевершені і чудові!»

«Щиро бажаю адміністрації та колективу Будинку школярів добробуту та творчих успіхів!»

«Вдячні колективу Будинку школярів за професіоналізм. Бажаємо подальшого розвитку та натхнення!»

   

«Щиро вдячні за чудове свято, подароване вихованцями Будинку школярів до Дня Захисту дітей. Бажаємо творчих успіхів, здоров’я та мирного неба!»

Прес-служба Мукачівського Будинку школярів

Переглядів: 635 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради