УОКМС Мукачівської міської ради
П`ятниця, 29.03.2024, 00:50
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

15:19
Звітує ЗОШ №6

Закінчується навчальний рік… Як завжди школи міста звітують про пророблену роботу за навчальний період. Мукачівська школа I-III ступенів №6 не є винятком і 27 травня 2015 року відбувся творчий звіт школи.     

Приємно було спостерігати за різноманітністю програми, яку підготували учні та педагоги школи під керівництвом заступника директора з виховної роботи, вчителя музики Маріян Е.О. Школярі показали свої вокальні та декламаторські  здібності,  демонстрували акторську майстерність, хореографічні навички.  Зачарували публіку учасники літературної композиції «Душею та серцем з Україною»,  учні 6-7 класів:  Кекляк Богдан, Кобаль Катерина, Попфалуші Дмитро, Семенович Іван, Чапоці Анна - Крістіна,  Басс Вікторія, Когут Євгенія, Ситар Артур та інші.

Приємне враження на глядачів справила  лідер школи – Рипкович Адріяна, яка продекламувала вірш І. Цілик «Повертайся живим».

  

Бурхливими оваціями зустрів зал переможця конкурсів естрадної  пісні «Різдвяна зіронька», «Країна зірок», «Зоряний шлях»  - ученицю 9-А класу Саламову Арзу,  Гузинець Дарю та Кадар Юліанну – учнів 7 – А класу.

  Кульмінацією свята стала гра на фортепіано талановитої Олександри Макарової, яка відвідала майже всі країни Європи:  Італію, Францію, Великобританію та багато інших.

  Також окрасою концерту став танець учнів початкових класів. Вони були такі милі та кумедні. В очах було видно страх, адже на сцені вони вперше. Та посмішка не зникала з їхніх облич.

   

  Традицією стало вже декілька років підряд завершувати концерт піснею у виконанні сімейного дуету Марії та Маріанни Окс. На жаль, цьогоріч це було останнє виконання, адже Маріанна закінчує школу і буде навчатися у вищому навчальному закладі, а її мама , Марія, залишила посаду  голови батьківського комітету  школи.

  Звичайно про майстерність учнів школи судити спеціалістам, але  те, що кожен твір був виконаний від душі і серця, те, що цей концерт був пронизаний духом українства, може підтвердити кожен у залі.

Сідор Леся,

лідер школи, учениця 11 класу

Переглядів: 615 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради