УОКМС Мукачівської міської ради
П`ятниця, 26.04.2024, 03:34
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

12:20
1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДом

Першого грудня вся світова спільнота відзначала Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Цього дня людство згадує про те, яку серйозну загрозу для життя людей несе ця глобальна проблема.


Метою Всесвітнього дня боротьби проти СНІДу є підвищення глобальної обізнаності про ВІЛ/СНІД і демонстрація міжнародної солідарності перед пандемією. Цього дня  надається найбільш реальна можливість сприяти прогресу в профілактиці та лікуванні ВІЛ/СНІДу.

 Другого грудня учні мукачівських загальноосвітніх навчальних закладів приєдналися до цієї міжнародної ініціативи. У всіх школах були організовані виставки плакатів «СНІД - знак біди», учні старших класів виготовляли та розповсюджували інформаційні буклети.

Символ боротьби зі СНІДом - червона стрічка, без неї зараз не проходить жодна акція, присвячена цій проблемі. Сама стрічка, як символ розуміння та солідарності в цій нерівній боротьбі була взята на озброєння з весни 1991-го року. Лідери учнівського врядування підготували і роздали червоні стрічки всім учням, вчителям школи та гостям, які були в той день у школах. Також у мікрорайоні Росвигово, центрі міста силами активістів шкільних учнівських парламентів була проведена вулична акція «СНІДу - «НІ».

Ми сподіваємося, що одного разу можна буде сказати - зі СНІДом покінчено! Висловлюємо почуття глибокого співчуття всім, хто втратив своїх близьких і друзів від цієї віроломної хвороби. Бажаємо підбадьорення і надії всім, хто переносить цю хворобу на собі - залишатися в живих! Життя не відвернулося від Вас, воно лише нагадало про себе ...

                   Лідери учнівського врядування ЗОШ № 13

 

                         


                         


                         

Переглядів: 680 | Додав: Fvlad9920 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради