УОКМС Мукачівської міської ради
Субота, 27.04.2024, 01:26
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

11:26
Цікаве творче життя вирує в ЗОШ 13.

Щойно  закінчилися зимові канікули, а школа вже гостинно відкрила двері для своїх випускників, які , як і кожного року, прийшли 8 лютого на традиційну зустріч «Школа – єдина родина».


Знову відчути себе школярами їм допомагали учні 10-х класів, які підготували для них невеличкий концерт, а також конкурси, міні-екзамени. Приємно кожного року бачити знайомі обличчя, спілкуватися з уже дорослими людьми, багато з яких із задоволенням привели в рідну школу уже своїх власних дітей. 

                            

         Випускників вітали фіналісти шкільного конкурсу «Школа має талант – 2 сезон», який відбувся напередодні зустрічі 15 лютого. До фіналу увійшли 8 учасників, які були обрані журі серед багатьох конкурсантів. Кращі з кращих вибороли перемогу у номінаціях: 

-                    Хореографія;

-                    Вокал;

-                    Декламаторське мистецтво;

-                    Оригінальний жанр.

Фінал конкурсу планується провести 7 березня.

                              

                                         

        А 14 лютого у школі святкували День Валентина: працювала святкова пошта з допомогою якої кожен міг привітати друзів, коханих та вчителів, вкинувши валентинку, зроблену своїми руками  у чарівну скриньку. Закінчився святковий день невеличким концертом у актовому залі, на якому учасники розповіли про історію виникнення свята та показали уривки з традиційних українських обрядів сватання та  весілля на англійській мові.

                   

        З нагоди святкування 24 річниці виводу радянських військ з Афганістану учні 5-х класів зустрілися з учасниками бойових дій, які розповіли учням про ті важкі воєнні роки, про свій бойовий шлях…..

                 

Напередодні відзначення Дня захисника вітчизни – 22 лютого серед учнів 6-7 класів проведено «Лицарський турнір», на якому хлопці змогли показати себе справжніми ерудитами, джентльменами, спритними і спортивними, приймаючи участь у різноманітних конкурсах, які для них підготували учні 10-Б класу, що активно готували і проводили конкурс.

    

                           

         Та найголовнішою і значимою подією стала перемога нашої команди «Шанс» на ювілейному 10-му фестивалі КВН серед шкіл міста.

                       
Переглядів: 711 | Додав: Fvlad9920 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради