УОКМС Мукачівської міської ради
П`ятниця, 26.04.2024, 21:52
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

09:17
Cвятo Першого дзвоника

2 вересня 2013 року в  навчальних закладах міста пройшли традиційні урочисті лінійки, присвячені Святу Першого дзвоника.

   

Цей день завжди особливий, урочистий і хвилюючий. Адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і водночас нелегкий шлях до нових звершень.

Зі словами привітань до учнів, вчителів та батьків звернулися  керівництво міста, депутати обласної та міської рад, керівники навчальних закладів, представники управління освіти, методичного кабінету.

Повні радісних передчуттів переступили поріг школи 1050   першокласників. У рамках проведення благодійної акції, яка стала вже  традиційною, на святі Першого дзвоника кожен першокласник отримав за сприяння народного депутата України Віктора Івановича Балоги святкові подарунки – набори шкільного приладдя та вітальну листівку.

На урочистих лінійках було вручено сертифікати на навчальні кабінети та спортивне обладнання. За сприяння  Закарпатської обласної ради загальноосвітні школи І-Ш ступенів № 6, 10, 11 отримали спортивне обладнання. За рахунок обласної програми підвищення якості природничо-математичної освіти на період до 2014 року,  за сприяння депутатів обласної ради, у тому числі від міста Мукачева, ЗОШ І-Ш ступенів № 2 ім.Т.Г.Шевченка, СЗОШ  І-Ш ступенів № 4 отримали сучасні кабінети математики та  ЗОШ І-Ш ступенів № 13 – кабінет біології,     ЗОШ       І-ІІІ ступенів № 1  ім. О.С. Пушкіна  – навчальний комп’ютерний комплекс. Також за сприяння депутата обласної ради Андрія Балоги кожен навчальний заклад отримав комплект спортивного інвентарю.

Виступаючі привітали учнів та вчителів з початком нового навчального року і побажали всім міцного здоров’я, щасливого старту, успіхів у навчанні,  приємних вражень, високих перемог і незабутніх миттєвостей шкільного життя.

Батьківська громадськість та педагогічні колективи міста Мукачева висловлюють вдячність благодійникам за систематичну підтримку освітньої галузі.


                       


                       


Переглядів: 825 | Додав: Fvlad9920 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради