УОКМС Мукачівської міської ради
Субота, 27.04.2024, 00:10
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

13:30
Літній табір відпочинку «Веселка» при ЗОШ №13

З  27 травня 2013 року розпочали роботу пришкільні табори міста Мукачева, метою яких є змістовно організувати дозвілля та відпочинок учнів. Крім того, пришкільний табір вирішує ще й проблему батьків, яким під час канікул немає  на кого залишити дітей. Не стала виключенням і Мукачівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 13, при якій організовано літній табір відпочинку «Веселка». Про організацію творчого дозвілля дітей подбали фахові педагоги. Учнів об’єднали у загони, кожен з яких має свою назву, девіз, пісню – все як у звичайних таборах. Ранок тут починається із лінійки, на якій діти знайомляться із планом роботи на день. Кожен день у таборі по-своєму цікавий і пізнавальний, має свою тематику. Так 27 травня відбувся День загону, де учні познайомилися із режимом та правилами поведінки у таборі. Впродовж двох тижнів для дітей були організовані спортивні естафети, ігри на свіжому повітрі, конкурси малюнків «Дитинства світ», «Ми за здоровий спосіб життя». Особливо подобається дітям  відвідувати басейн при ЗОШ № 11.Аз яким захопленням уДень казки учнівідгадували мелодії до відомих мультфільмів! У пришкільному таборі діти не тільки відпочивають, а й набувають нових знань, дізнаються багато цікавого. Так під час проведення Дня партизанів  була організована Галявина військових пісень, проведена бесіда на тему: «Вивчаємо історію свою». Учні нашої школи  також мали можливість відвідати шкільний музей «Пам’ять». Під час перебування у таборі діти розвивають свої творчі здібності, зокрема талант до журналістики. Так був проведений День журналіста , під час якого учні мали можливість спробувати себе у ролі справжніхpaparazzi, зібрали матеріал та написали свої перші статті про перебування у таборі.

З  27 травня 2013 року розпочали роботу пришкільні табори міста Мукачева, метою яких є змістовно організувати дозвілля та відпочинок учнів. Крім того, пришкільний табір вирішує ще й проблему батьків, яким під час канікул немає  на кого залишити дітей. Не стала виключенням і Мукачівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 13, при якій організовано літній табір відпочинку «Веселка». Про організацію творчого дозвілля дітей подбали фахові педагоги. Учнів об’єднали у загони, кожен з яких має свою назву, девіз, пісню – все як у звичайних таборах. Ранок тут починається із лінійки, на якій діти знайомляться із планом роботи на день. Кожен день у таборі по-своєму цікавий і пізнавальний, має свою тематику. Так 27 травня відбувся День загону, де учні познайомилися із режимом та правилами поведінки у таборі. Впродовж двох тижнів для дітей були організовані спортивні естафети, ігри на свіжому повітрі, конкурси малюнків «Дитинства світ», «Ми за здоровий спосіб життя». Особливо подобається дітям  відвідувати басейн при ЗОШ № 11.Аз яким захопленням уДень казки учнівідгадували мелодії до відомих мультфільмів! У пришкільному таборі діти не тільки відпочивають, а й набувають нових знань, дізнаються багато цікавого. Так під час проведення Дня партизанів  була організована Галявина військових пісень, проведена бесіда на тему: «Вивчаємо історію свою». Учні нашої школи  також мали можливість відвідати шкільний музей «Пам’ять». Під час перебування у таборі діти розвивають свої творчі здібності, зокрема талант до журналістики. Так був проведений День журналіста , під час якого учні мали можливість спробувати себе у ролі справжніхpaparazzi, зібрали матеріал та написали свої перші статті про перебування у таборі. Дуже люблять наші діти подорожувати, відвідувати кінотеатр. Під час екскурсії по  Мукачеву учні дізналися багато цікавого про своє рідне місто, визначні місця та історичні пам’ятки. Дуже сподобалася молодшим школярам розважально-циркова програма в Будинку культури та екскурсія в еколого-натуралістичний центр. Тут учні познайомилися з унікальною колекцією, яка нараховує близько 200 видів рослин, більшість з яких – зникаючі. Діти із великим задоволенням відпочивають у таборі « Веселка», спілкуються з однолітками, дізнаються багато нового і цікавого.

               

Дуже люблять наші діти подорожувати, відвідувати кінотеатр. Під час екскурсії по  Мукачеву учні дізналися багато цікавого про своє рідне місто, визначні місця та історичні пам’ятки. Дуже сподобалася молодшим школярам розважально-циркова програма в Будинку культури та екскурсія в еколого-натуралістичний центр. Тут учні познайомилися з унікальною колекцією, яка нараховує близько 200 видів рослин, більшість з яких – зникаючі. Діти із великим задоволенням відпочивають у таборі « Веселка», спілкуються з однолітками, дізнаються багато нового і цікавого.


                   

Переглядів: 910 | Додав: Fvlad9920 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради