УОКМС Мукачівської міської ради
П`ятниця, 26.04.2024, 07:19
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

13:25
Літній відпочинок в Будинку школярів

Ще один навчальний рік в Мукачівському Будинку школярів, насичений подіями та досягненнями, добіг до кінця. Та навіть влітку не завмирає життя в нашому закладі. Протягом червня школярі, які відвідували літні шкільні табори відпочинку при ЗОШ № 2; 4; 6; 11; 16; 20, мали змогу приєднатися до веселих розваг, запропонованих у Будинку школярів. Була підготовлена насичена програма, в яку входили  концертні номери творчих колективів Будинку школярів, таких як: хореографічні колективи «Візаві», «Живчики», «Талісман», студії естрадної пісні «Акорд».

Для тих дітей, які полюбляють малювати або створювати гарні вироби своїми руками були організовані майстер-класи «В країні дитячих мрій» і «Кольорові фантазії» в гуртках декоративно-прикладного мистецтва. І, звичайно, всіх без винятку чекали веселі та цікаві ігрові програми «Корпорація чудес» та «Мандрівка до Канікул», під час проведення яких школярі приймали участь у спортивних естафетах та іграх. Ігри та розваги піднімали настрій всім дітям та дорослим, що їх супроводжували.

Майже все літо ще попереду, тож у наших дітей ще багато щасливих миттєвостей літнього оздоровлення та відпочинку — із посмішкою пробігтися по росяній траві, забити гол у ворота суперника, зануритися в прохолодну річку, відпочити з батьками на березі моря, у таборі. Побажаємо їм і надалі змістовного відпочинку, гарного настрою, приємних канікул, сяючих посмішок та здійснення найзаповітніших мрій. А восени наш Будинок школярів знову широко відкриє свої двері для всіх бажаючих!

 

Прес-служба Мукачівського Будинку школярів

Переглядів: 691 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради