УОКМС Мукачівської міської ради
Субота, 27.04.2024, 01:38
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

09:34
Львів подарував незабутні враження.

Навчальний рік був наповнений  великою кількістю цікавих подій. Але саме у травні для нас, учнів ЗОШ № 13, 20, 2 - переможців Х ювілейної гри Мукачівської шкільної ліги КВН, відбулася найочікуваніша подія цього року – поїздка до міста Лева. Наша мрія була втілена в життя завдяки фінансової та організаційної підтримки  депутата Закарпатської обласної ради Балоги Андрія Вікторовича.

   

Найкмітливіші та найвеселіші учні міста вирушили у Львів за новими знаннями та враженнями. Ще на в’їзді до міста Лева керівник екскурсовод  розповіла нам про  виникнення міста, цікаві історичні факти та легенди, пов’язані з цим стародавнім містом. Ми з цікавістю поринули в атмосферу старого Львова, відвідали його музеї, прогулялися вуличками міста із старовинною історією, на яких курсує старенький трамвайчик та пропонують городянам та гостям міста ласощі дівчата, одягнені у костюми позаминулого століття.

Першою зупинкою був Львівський історичний музей «Арсенал»- єдиний в Україні музей середньовічної зброї. Дуже цікавими та пізнавальними  стали  відвідини Домініканської церкви,  найстарішої аптеки в центрі міста та музею «Королівські палати» - колишньої резиденції короля Яна Собєського. Потім ми змогли спробувати солодощі відомої Львівської майстерні Шоколаду. Та найбільше емоцій та задоволення викликали у всіх розваги у Аквапарку. Дві години водних атракціонів з подальшим відвідуванням Макдональдса – саме те чого так чекали всі кавеенщики.

Ні в дорозі, а ні під час прогулянки по Львову ні на мить не вщухали жарти та веселощі. В цій подорожі ми зуміли знайти нових товаришів, зміцнити зв’язки з іншими навчальними закладами. А ще в автобусі проходили справжні інтелектуальні бої на знання історії, географії, біології, адже більшість з нас – учні 10-11 класів, які таким чином перевіряли свої знання.

Хочеться висловити щиру подяку нашому меценату – Балозі Андрію Вікторовичу,  за цю незабутню подорож і ті емоції, які ми отримали протягом цієї поїздки.

      

Команди «Шанс» ЗОШ №13, «У контакті» ЗОШ №20, «Загублені в раю» ЗОШ №2.

Переглядів: 677 | Додав: Fvlad9920 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради