УОКМС Мукачівської міської ради
П`ятниця, 26.04.2024, 07:39
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

09:59
На базі Мукачівського НВК "Школа І ступеня-гімназія" запрацював літній мовний табір

2 червня 2015 року на базі Мукачівського НВК "Школа І ступеня-гімназія" відкрився мовний табір "Срібний дзвіночок". В таборі займаються і одночасно відпочивають 60 дітей, 3-є з яких є учнями ЗОШ №1. 

Всі розуміють важливість і необхідність вивчення  іноземних  мов. Добре допомагають в цьому заняття, що проводяться в ігровій формі в літньому мовному таборі. Дитина, відпочиваючи в шкільному таборі,  занурюється в інше середовище, де є можливість поглибити знання з іноземної мови, а саме з німецької та англійської.

Мовний табір відрізняється тим, що об'єднує в собі захоплюючий відпочинок з цікавими заняттями і спілкуванням з однолітками на іноземній мові. У такій атмосфері вже за декілька тижнів можливо отримати вражаючий результат у вивченні іноземних мов. Діти долають мовний бар'єр, їм доводиться говорити, використовуючи для початку невелику кількість знайомих слів. Потім мовний запас розширюється, дитина засвоює  нові поняття, звороти, форми, конструкції мови, яку вивчає.

Кожен день розпочинається з організаційної лінійки та зарядки. Протягом дня вихованці в ігровій та пісенній формі вдосконалюють знання мов, вивчаючи пісні, вірші, готуючи інсценізації до казок. Також програма дня включає екскурсії по місту, взаємовідвідування інших таборів Мукачева, перегляд фільмів, що прияє збагаченню учнів новими знаннями, формує в них навички спілкування. Саме так в легкій, невимушеній формі вихованці «Срібного дзвіночка» навчаються і розвиваються.

   

Бажаємо вихованцям легко засвоїти нові знання з іноземних мов та отримати задоволення від навчання та відпочинку!

Переглядів: 752 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради