УОКМС Мукачівської міської ради
П`ятниця, 26.04.2024, 09:58
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

10:50
Нагородження переможців загальноміського конкурсу читців «До висот Шевченкового слова»

14 березня у сесійній залі Мукачівського міськвиконкому відбулося урочисте нагородження переможців  загальноміського конкурсу читців «До висот Шевченкового слова» та «Конкурсу учнівської творчості, присвяченого 200-річчю від дня народження Тараса Григоровича Шевченка».


Конкурси проводилися у різних вікових категоріях та номінаціях. Представники кожного навчального закладу взяли  у них участь. За рішенням фахового журі було визначено 30  кращих, яких було нагороджено грамотами виконавчого комітету Мукачівської міської ради та цінними подарунками – ювілейним виданням Кобзаря.

Із вітальним  словом до учнів та їх педагогів звернувся міський голова З.З.Ленд’єл та начальник управління освіти  М.А.Мотильчак. У своєму виступі Золтан Золтанович зазначив, що знаменним є те, що ювілей пам’яті Т.Г.Шевченка  припадає саме на найважчі часи для України протягом двадцяти трьох років її незалежності, коли нищаться найдорогоцінніші скарби нації – державний суверенітет і цілісність території. Слова Кобзаря є актуальні сьогодні як ніколи. Адже Т.Г.Шевченко – наш сучасник, великий наставник і пророк, він говорить про болючі проблеми, радить, підказує, навчає,  вчить великої любові до матері України та захисту волі свого українського народу.

У свою чергу начальник управління освіти Михайло Андрійович Мотильчак   наголосив на тому, що в  загальноосвітніх навчальних закладах широко відзначалось 200-річчя від дня народження Т.Г.Шевченка. Було проведено ряд заходів щодо вшанування пам’яті видатного Кобзаря, до яких активно долучилися учні та педагоги шкіл міста. Відрадно, що учні знають, пам’ятають і люблять великого Кобзаря. Висловив сподівання, що ювілейне видання Кобзаря, яке отримали школярі, залишиться пам’ятним на все життя.


                 


                 


Переглядів: 687 | Додав: Fvlad9920 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради