УОКМС Мукачівської міської ради
П`ятниця, 26.04.2024, 07:49
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

11:32
Навчально – методичний семінар вчителів 1-х класів
             25 лютого на базі Мукачівської ЗОШ  IIII ступенів  № 1 ім. О.С. Пушкіна відбувся навчально – методичний семінар вчителів 1-х класів на тему  "Формування початкових математичних знань і способів діяльності учнів 1-х класів відповідно до Державного стандарту початкової загальної освіти ”. Мета семінару - підвищення теоретичного та методичного рівня педагогів з питань впровадження Державного стандарту на уроках математики, використання сучасних технологій навчання, покращення навичок найбільш вагомих компонентів педагогічної майстерності.

        

Доступно та змістовно виступила заступник директора з НВР Сорокіна О.Г., яка звернула увагу на важливість удосконалення уроків математики на сучасному етапі впровадження Державного стандарту.

З презентацією досвіду виступив вчитель Шпонтак О.В., який виділив ознаки предметної математичної компетептності, змістовні лінії курсу математики в 1-му класі, методи та прийоми навчання математики, проаналізував підручники з математики.

Вчитель Попадюк В.В. звернула увагу на форми роботи над задачами, етапи підготовчої роботи до розв’язування задач, презентувала відео-сюжет фрагменту  уроку, чим сконцентрувала увагу учасників семінару.

     Психологічно позитивний клімат спілкування створила психолог школи Козинчук О.С., яка провела заняття з елементами тренінгу «Врахування індивідуальних особливостей учнів при формуванні математичних знань». Присутні з задоволенням прийняли активну участь у тренінгу.

    Семінар пройшов на високому методичному рівні. Методист з початкової освіти Цанько Т.В. відзначила, що проведення таких заходів сприяє підвищенню інтелектуального рівня педагогів та вихованню мислячого покоління.


                       


 

Переглядів: 552 | Додав: Fvlad9920 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради