УОКМС Мукачівської міської ради
Субота, 27.04.2024, 01:07
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

17:05
Навчально – методичний семінар вчителів 4-х класів

Проблема ціннісних орієнтацій учнів у ставленні до природи була і залишається актуальною в усі часи. Віднайдення ефективного способу формування у школярів компетентнісного ставлення до навколишнього світу – завдання, яке постійно стоїть перед педагогами початкових класів.

21 березня на базі Мукачівської ЗОШ  IIII ступенів  № 14  відбувся навчально - методичний семінар вчителів 4-х класів на тему  "Нестандартні уроки як засіб підвищення ефективності навчання з курсу "Я і Україна.” Завдання семінару -  розглянути питання, які допоможуть удосконалювати і формувати певні ключові  компетентності школярів з природознавства.


Заступник з НВР   Баньой Н.О. познайомила учасників семінару  з умовами  діяльності навчального закладу, змістом досвіду роботи  педагогічного колективу.

Зі словами вітання до гостей  звернулася директор школи Малярчик Тетяна Борисівна.

Власним досвідом роботи по формуванню природознавчої компетентності поділилася вчитель Фогель А.Т. Презентувала нестандартний урок-подорож на тему  ”Гори Карпати ” вчитель Паллагі-Феньєш К.С.

З доповіддю "Варіативний компонент навчального плану як засіб підвищення ефективності навчання” виступила методист з початкової освіти Цанько Т.В.

Психологічною розрядкою стало заняття з елементами тренінгу ”Жива та мертва вода”, яке провела вчитель Фадяш В.М. Учасники семінару  мали можливість забути про свої страхи та посіяти добро.

Підводячи підсумки семінару, вчителі висловили думку, що семінар проведено на високому методичному рівні. Присутні взяли багато корисного для себе: використання різних типів нестандартних уроків; застосування фізкультхвилинок, інтерактивних форм роботи на різних етапах уроку. Під час обговорення колеги неодноразово відмічали, що здобули цікаві ідеї  для своєї подальшої роботи.

                   


                   


 

Переглядів: 701 | Додав: Fvlad9920 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради