УОКМС Мукачівської міської ради
П`ятниця, 26.04.2024, 17:15
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

16:14
Освітяни міста підтримують проведення патріотичного флеш-мобу, присвяченого Міжнародному дню миру

 В 1982 році, в своїй резолюції Генеральна Асамблея ООН проголосила Міжнародний день миру як день глобального припинення вогню і відмови від насильства. З того часу свято, яке відзначається 21 вересня, залучило мільйони людей, охопивши багато країн та регіонів. Цей день закликає людей не тільки замислитися про мир, а й зробити щось заради нього. З 2002 року День миру відзначає і Україна. І ще декілька років тому ми навіть уявити собі не могли, що саме миру буде бракувати нашим містам та селам, що на нашій миролюбній, сонячній землі будуть гинути дорослі і діти…Але разом з болем, який сповнює наші серця, в них б’ється гаряча любов до своєї Батьківщини, нестримне бажання захистити її від ворога, не дати розірвати її на шматки. І кожен з нас, українців, не зважаючи на вік, має зробити все для майбутньої перемоги.

Тому  освітяни міста підтримують ініціативу учнівського самоврядування щодо організації патріотичного флеш-мобу, присвяченого Міжнародному дню миру, який планується провести 19 вересня 2014 року о 15.00 у центрі міста.

Ми пишаємось своїми   вихованцями, які щиро люблять свою країну, бачать її мирною, єдиною та неділимою. Юні мукачівці показують всьому світу, що українці самий мирний народ, який не хоче війни, а просто прагне  жити в сильній та незалежній державі.

Кажуть, нове життя завжди народжується в муках. А ще – існує думка про те, що незалежність так просто не дається… Мабуть, зараз ми усі є свідками народження нової незалежної України, українською мовою пишеться нова історія, люди немов скинули з себе якийсь панцир, стали добрішими, людянішими. Наші дівчата з гордістю одягають вишиванки, звичайні хлопці стають героями! …  Якими б важкими не були події, ми це переживемо і станемо сильнішими. В України прекрасне майбутнє, якщо в це вірять наші діти.

Переглядів: 648 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради