УОКМС Мукачівської міської ради
Середа, 08.05.2024, 03:47
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

19:02
Табір відпочинку при ЗОШ №1 ім. О.С.Пушкіна
27 травня розпочав свою роботу літній табір відпочинку «Веселка» на базі Мукачівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 ім. О.С.Пушкіна. І хоча погода «не тішить», табірні будні проходять цікаво, весело та безпечно. Кожен загін має свою назву, девіз, емблему.

                            

Стало вже доброю традицією в таборі відпочинку проводити виховні заняття разом з працівниками служби пожежної безпеки. Діти із захопленням слухають розповідь про складну, але благородну справу рятівників.

Розважальна програма в таборі теж насичена конкурсами, вікторинами, змаганнями, у кінці кожного дня проводяться підсумки та нагородження загонів-переможців. Вся цікава інформація відображається на стенді «Куточок табору», а кращі роботи загонів представлені на виставці. Тож сумувати ніколи. Попереду ще багато цікавого, адже літо тільки починається.

   Вчитель початкових класів, вихователь І загіну табору

  ЗОШ №1 ім. О.С.Пушкіна                    Костик В.І.


Вже не один рік канікули наших дітей розпочинаються із шкільного табору, який має за мету відпочинок та розвиток світогляду вихованців.

Педагогічний колектив ЗОШ № 1 ім. О.С.Пушкіна під умілим керівництвом начальника табору Сорокіної О.Г. доводить батькам і дітям, що літній шкільний табір може нести гарний настрій і чудові спогади для дітей, задоволеність і спокій батьків.

 

        

Протягом першого тижня день у таборі починався із зарядки, що безумовно сприяє вихованню дітей, здорового способу життя. Потім лінійка, перекличка, назва та девіз табору, хвилинка безпеки охорони здоров’я та життя, оголошення розпорядку дня,   після якого діти вирушали на екскурсії. Коли погода не сприяє прогулянкам, із школярами грають у розвиваючі та інтелектуальні ігри, проводять різноманітні конкурси, співають, танцюють, малюють, роблять аплікації, змагаються у спортивних заходах тощо.

Сніданок та обід проводиться згідно розкладу.

Великим захопленням для наших дітей  були екскурсії, організовані спільними зусиллями керівництва і педагогів школи та небайдужими батьками. Діти збагатилися як культурно, так і духовно. За минулий тиждень учні встигли побувати на залізничному вокзалі, у пожежній частині, міській бібліотеці, художній школі, театрі, цирку.  Особливе захоплення було від екскурсії до монастиря, замку «Паланок», ЕНЦ.

А скільки позитивних емоцій та радості діти отримали від таких заходів: конкурс малюнків на асфальті «Сонце, літо, я», «Подарунок друзям», вікторина «Відгадайка від Боровичка», «Ало, ми шукаємо таланти», конкурсу фітодизайнерів.

Попереду ще танцювальний марафон, конкурс «Відчиняє двері казка»,  інтелектуальний марафон «Розумники та розумниці», казкова модель «Міс літо – 2013».

Тож сумувати дітям не доведеться.


Ми щиро вдячні за цікаве проведення часу та безпеку наших дітей у літньому шкільному таборі педагогічному колективу та начальнику табору Сорокіній Олені Геннадіївні.

Відпочинок у таборі «Веселка» при ЗОШ № 1 запам’ятається дітям надовго.  

 Батьки:

1-Б класу Волошин Н.М.,

3-В класу Грицько В.В., Фегер Б.О.

4-А класу Пронтекер І.В.  

Переглядів: 797 | Додав: Fvlad9920 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради