УОКМС Мукачівської міської ради
П`ятниця, 26.04.2024, 07:21
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

13:29
Творчість і пошук учнівської молоді нашого міста

1-го березня 2016 року в Мукачівському центрі  позашкільної освіти відбулась виставка-конкурс науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!».

Основна мета і завдання проведення виставки – виховання у дітей зацікавленості до науки та техніки, творчого відношення до роботи, всебічна допомога школі у профорієнтації учнів, розвиток раціоналізаторських та конструкторських здібностей учнівської молоді, а також сприяння налагодженню духовного контакту дитини та батьків через залучення їх до спільної творчої  діяльності.

  

У виставці-конкурсі взяли участь загальноосвітні школи міста, які попередньо провели аналогічну виставку в своїх навчальних закладах.

Експозиція виставки-конкурсу «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!» представлена 10-а розділами: технічні науки,  природничі науки, технічні навчальні посібники, іграшки та ігри з елементами техніки, технічні моделі, спортивно-технічне моделювання, архітектура та будівництво, вироби у стилі народних мистецтв та сучасного дизайну, сувеніри та м'яка іграшка, вироби у техніці оригамі та паперопластики.

  

Всі представлені виставкові роботи відповідають вимогам конкурсу, оригінальні за видумкою і фантазією та заслуговують окремої уваги та похвали.

Дуже складне завдання постало перед компетентними членами журі – оцінити кращі з кращих робіт, дотримуючись критерій оцінювання. Це і майстерність виконання, творчий підхід, новизна форми, практичне застосування.

  

За підсумками журі, навчальні заклади-переможці представлені до нагородження грамотами управління освіти Мукачівського міськвиконкому.

Призові місця у загальноміській виставці-конкурсі науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!» отримали:

І місце – ЗОШ І-ІІІ ст. № 20;

ІІ місце – ЗОШ І-ІІІ ст. № 1, ЗОШ І-ІІІ ст. № 13, СШ № 16;

ІІІ місце – ЗОШ І-ІІІ ст. № 11, НВК «Школа І ст. – гімназія».

  

Автори найкращих індивідуальних та колективних робіт нагороджені грамотами Мукачівського центру позашкільної освіти та призами ТОВ «АВЕ – Мукачево».

Роботи переможців міської виставки-конкурсу  «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!» 11 березня 2016 року будуть направлені на обласний етап конкурсу в Закарпатський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді.

  

Сподіваємось, що і там оригінальні експонати творчої учнівської молоді нашого міста будуть належно оцінені і нагороджені.

В.о.директора МЦПО

М. Резнікова

Переглядів: 757 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради