УОКМС Мукачівської міської ради
П`ятниця, 26.04.2024, 11:54
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

19:06
У Мукачівському НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» №6 проведений навчально-методичний семінар вчителів початкових класів

      29 листопада 2018 року у Мукачівському НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» №6 було проведено навчально-методичний семінар вчителів початкових класів

   

на тему: «Реалізація ідеї дитиноцентризму в сучасній початковій школі», в ході якого, принцип дитиноцентризму розглядався як основний у забезпеченні перебудови змісту освіти, оновлення форм і методів організації навчально-виховного процесу.

         З доповідями про реалізацію дитиноцентризму у роботі з обдарованими і неуспішними учнями із власного досвіду роботи виступили Екснер Т.В. та Новікова Л.С. Свої виступи класоводи 4-х класів ілюстрували відео сюжетами та презентаціями із власних уроків. Після виступів у формі «майстер-клас» вчителі міста визначали, які чесноти та здібності учнів розвиваються.

   

         У доповіді «Реалізація ідеї дитиноцентризму у роботі з батьками» підкріпленій відеосюжетами, Бойчук В.С. презентувала заходи співробітництва з батьками учнів класу. У формі групової роботи аудиторія виробила характеристики, бажані для учнів, батьків і вчителів Нової української школи.

 

         Під час «творчого-калейдоскопу» на тему «Розвиток молодшого школяра в умовах нових стандартів освіти» учасники семінару обговорили мету, напрямки, інноваційні технології, шляхи вдосконалення початкової освіти, які сприяють реалізації дитиноцентризму. Вчителі прийшли до висновку, що тільки на засадах дитиноцентризму нова сучасна школа врахує здібності, потреби, інтереси кожної дитини, збагатить її знання, забезпечить неупереджене та справедливе ставлення до кожного учня.

 

Переглядів: 427 | Додав: m22andyal | Теги: У Мукачівському НВК «ЗОШ І-ІІІ ступ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради