УОКМС Мукачівської міської ради
Четвер, 02.05.2024, 17:43
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

09:07
Учасники Школи Лідерства взяли участь у тренінгу з прав людини

Учасники Школи Лідерства, створеної за підтримки міського голови м. Мукачева Андрій Балога, взяли участь у тренінгу з прав людини.
Дводенний тренінг, який відбувся цими вихідними в Мукачеві, був проведений з застосуванням ігрових вправ та інтерактивних методик за навчальною програмою освіти в галузі прав людини Ради Європи.

Учасники дізнались про права людини, документи та механізми, що гарантують захист прав людини, навчились виявляти мову ворожнечі онлайн, дізнались, як допомогти жертві кібернасильства, а також долучились до молодіжної кампанії Ради Європи за права людини в інтернеті "No Hate Speech Movement". Крім того, присутні зустрілись з цікавими гостями, дізнались про програму наставництва для дітей героїв АТО “Старший брат - Big brother” від Львівська освітня фундація.

Це перший з п’яти освітніх тренінгів, які пройдуть учасники в рамках навчального етапу. Серед яких також молодіжна політика, командотворення, проектний менеджмент та ораторське мистецтво.

Тренінг організовано головою громадської організації “ Молодіжні Ініціативи Закарпаття” Денис Соболь (Sobol Denys) за активного сприяння міського голови м. Мукачева – Андрій Балога. В рамках Освітнього проекту Школа Лідерства м. Мукачево.

Нагадаємо, Школа Лідерства - це двомісячна навчальна програма для шкільної молоді м. Мукачева, головною метою якої є створення команди молодіжних лідерів, через неформальну освіту, розвиток лідерських навичок та спільну діяльність.

В програмі школи: навчальні семінари, тренінги на тему прав людини, ефективної роботи в команді, проектного менеджменту, навичок спілкування, ораторського мистецтва, мотивуючі зустрічі з цікавими людьми та експерименти у різних сферах.

 

 

 

Переглядів: 472 | Додав: ivannabondaruk070794 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради