УОКМС Мукачівської міської ради
П`ятниця, 26.04.2024, 19:42
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

09:01
В МДУ пройшов День відкритих дверей для випускнів шкіл міста

10 березня 2016 року в актовому залі головного корпусу Мукачівського державного університету відбувся традиційний щорічний захід “День відкритих дверей”. До вишу завітали випускники загальноосвітніх навчальних закладів міста Мукачева.

З вітальним словом до присутніх звернулись ректор МДУ, професор Тетяна Щербан та начальник управління освіти Мукачівського міськвиконкому  Катерина Кришінець-Андялошій.

Під час загальних зборів в актовій залі присутні мали можливість переглянути відеопрезентацію про навчання та життя студентів МДУ.

  

Про Правила прийому до ВНЗ коротко розповіла відповідальний секретар приймальної комісії Лариса Медвідь. Абітурієнти змогли отримати інформацію про особливості цьогорічного вступу до вишів.

Про спеціальності університету, за якими проводиться підготовка фахівців розповіли декани факультетів – Маріанна Стегней (декан факультету економіки, управління та інженерії), Алла Моргун (декан гуманітарного факультету), Тетяна Лужанська (декан факультету туризму та готельно-ресторанного бізнесу) і Олена Добош (заступних декана педагогічного факультету). Вони зазначили, що важливою складовою студентського життя не лише навчання, а й студентське дозвілля. Активне студентське життя дозволяє кожному студенту реалізувати себе та знайти нове хобі (при МДУ функціонують театральна студія, школа моделей, команда КВН «Безумная молодежь», проводяться благодійні акції, флешмоби тощо).

  

Перед гостями та випускниками шкіл виступили актори театральної  студії МДУ, гурти «Верховинці» та «Уйко Шоні», а також студенти МДУ Анатолій Рябінін та Аліна Поляк.

Своїми враженнями про навчання у Мукачівському державному університеті поділилися студенти – учасники команди КВН «Весёлая молодёжь», які своїм виступом створили теплу невимушену атмосферу та показали «особливості» студентського життя, повідомили в Мукачівському державному університеті.

  

Переглядів: 544 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради