УОКМС Мукачівської міської ради
Середа, 08.05.2024, 18:52
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

19:04
В Мукачеві відбувся психологічний тренінг – супровід адаптації та професійного становлення молодих спеціалістів.
Кожна людина, яка починає свій професійний шлях, зазнає труднощів, стикається з проблемами . Перше місце роботи… все нове, нові відносини з людьми.

Сьогодні школі потрібні молоді, ініціативні, творчі вчителі, які готові працювати по-новому. Саме тому вже 11 років поспіль, за ініціативи методичного кабінету управління освіти, молоді та спорту в місті Мукачеві проходить психологічний тренінг - супровід адаптації та професійного становлення молодих спеціалістів . Цього року він відбувався на базі Мукачівській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 ім.О.С.Пушкіна в період з 10 по 21 вересня.

[size=12]Ведучими тренінгу були практичний психолог СШ № 4 Солецька Віта Василівна, практичний психолог ЗОШ № 1 ім.О.С.Пушкіна Козинчук Олена Степанівна, практичний психолог ДНЗ № 17 Грінченко Майя Олексіївна. В тренінгу прийняло участь 11 молодих спеціалістів з різних навчальних закладів Мукачева.


Оскільки учасники тренінгу цікаві та різносторонні особистості, тому і тематика та програма занять різноманітна. Учасники обговорювали важливість спілкування, толерантного ставлення, самовдосконалення, командної роботи у школі, проблеми батьківства та не менш важливу проблему збереження фізичного та психологічного здоров’я вчителя, недопущення виникнення професійного «вигорання». Програма занять це і інформаційні повідомлення, групова дискусія, оформлення плакатів та колажів, рухливі ігри та релаксаційні вправи. Жоден учасник не залишився поза увагою, заняття відбувались у теплій та дружній атмосфері. На заключному занятті кожному учаснику було вручено свідоцтво про проходження психологічного тренінгу - супроводу адаптації та професійного становлення молодих спеціалістів.
Переглядів: 496 | Додав: marijaandjaloshij | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради