УОКМС Мукачівської міської ради
Субота, 27.04.2024, 03:13
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

15:55
Весела пора відпочинку

Нарешті  настало літо – пора нових знайомств, позитивних емоцій, неймовірних вражень, цікавих подорожей і, звичайно, відпочинку! Чудова можливість реалізувати свої мрії, набратися нових сил, весело провести час з друзями можна у дитячих таборах. 

Щороку на базі Мукачівської ЗОШ №2 ім. Т.Г.Шевченка працює табір відпочинку з денним перебуванням дітей «Веселковий». Цей навчальний рік не став винятком. Але на відміну від попередніх років, до табору були залучені діти ЗОШ №3, 15.

Робота табору відпочинку розпочалась 2 червня 2014 року з урочистого відкриття табірної зміни, на якому всі 6 загонів представляли свої назви, загонові емблеми та пісні. Найкращими виявились: III,  ІV, VI загони.

Кожен день починався для дітей з ранкової зарядки, після якої їх очікували різноманітні ігри, спортивні естафети та культпоходи.

Під девізом «Люби і знай свій рідний край» у таборі було проведено ряд екскурсій. Вони сприяли поповненню знань у вихованців про рідне місто, його історію,

 культуру, традиції. Діти побували в замку «Паланок», відвідали виставку «Талант без обмежень…» в картин

ній галереї міста, переглянули виставу в Мукачівському драмтеатрі, мали кілька пішохідних екскурсій по місту, в еколого-натуралістичний центр та станцію юного техніка. Проводилось багато різних заходів в парковій зоні школи та міста.

Багато вражень у дітвори залишилось від таких заходів, як: «Веселкове караоке»,  конкурсу малюнку «Якою я бачу річку Латорицю», вікторини «Природа в моєму житті», інтелектуальних ігор «Космополіт», «Пізнайко», «Розумники і розумниці», «У народної казки на гостинах», біовікторини «Літо в природі», розважально-спортивної гри «Великі перегони», танцювального конкурсу «Майданс», конкурсу одягу з підручних матеріалів і «Міс та Містер табору».

 

Але особливо хочеться відмітити День туризму, який допомогли провести працівники ЦТКЕС. Адже малеча отримала море вражень, позитивних емоцій, задоволення від практичних занять по подоланню перешкод та встановленню намету.

Урочисте закриття табірної зміни відбулося 18 червня 2014 року з підведенням підсумків проведеної роботи та святковою концертною програмою.

Діти-вихованці табору отримали масу задоволення та позитиву, гарно відпочили, активно провели свій вільний час, оздоровилися та загартувалися.

А ось – враження самих дітей від відпочинку.

«Мені дуже сподобалось відпочивати у таборі «Веселковий», тому що я познайомилася з новими друзями з інших шкіл та провела з ними весело час».

Віола Стан, учениця 2-го класу.

«Я задоволений відпочинком у таборі «Веселковий»! Приємно провів час, граючи в різноманітні ігри та конкурси, дізнався багато цікавого, відвідуючи виставки та екскурсії, які для нас організували вихователі та начальник табору. Велике їм за це спасибі!»

Олег Пуста, учень 6-го класу.

 

 
Переглядів: 728 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради