УОКМС Мукачівської міської ради
П`ятниця, 26.04.2024, 06:29
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

14:41
Веселий та змістовний відпочинок у таборі з денним перебуванням при Мукачівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №6

Закінчився 2013-2014 навчальний рік…  Почалися канікули…   але дітвора не поспішає залишати шкільний заклад.

На базі нашої школи працює табір відпочинку,  де корисно проводять час 75 дітей.

З метою реалізації Державної програми  відпочинку дітей у літній період загальноосвітня школа І-ІІІ ст.. №6 щорічно відкриває двері для школярів у табір. Цього року відкриття табору відпочинку відбулося 2 червня, і почалось цікаве та змістовне життя для дітвори.

   

Було сформовано три загони: І загін – вожаті Юрина О.П., Саламова Н.М.;

ІІ загін – Куралікова Л.М., Кадар Н.С.; ІІІ загін – Ігнатоля Н.А., Чубірко Л.М. на видному місці висів план-сітка роботи табору, згідно якій проходило життя.

Кожен день розпочинався із зарядки, яку проводила Наргіз Саламова – вчитель фізичної культури.

Вихователі намагалися створити відпочинок у таборі цікавим і захоплюючим, щоб життя в ньому було нестандартне, креативне.

У таборі учні забезпечуються раціональним смачним харчуванням. Діти з великим задоволенням крокують до їдальні, щоб почастуватися та набратися нових сил для подальшого відпочинку.

   

Діти нашого табору відвідують багато цікавих екскурсій: до Мукачівського  та Чинадіївського замків,  картинної галереї, де були представленні роботи дітей з обмеженими можливостями, цікаві походи у «Дім  меду». На екскурсії діти дізнались про цінність такого продукту як мед – лікувальний, цілющий природній витвір бджілок. Тут діти побачили зразки меду – 70 найменувань світу.

Яскраво пройшов захід «Спілкуємось різними мовами», під час якого школярів було заохочено до вивчення братських (чеська, російська) та  іноземних мов.

Майже весь день не згасав галас у спортзалі школи. Адже тут проходили «Веселі старти». Переможців було нагороджено грамотами, солодощами та цінними подарунками.

Не менш захоплюючи пройшов майстер-клас по виготовленню вітальної листівки.

Уся виховна робота табору відпочинку спрямовується на підвищення самооцінки дитини, її діяльності, збагачення духовного світу, інтелекту з урахуванням сучасності. Щоденна діяльність наповнюється розумовим, практичним, естетичним, цікавим та змістовним дозвіллям.

   

Відпочинок у таборі, безпосередньо, сприяє розвитку колективізму, дружелюбності, взаємодопомоги, взаємоповаги, умінню жити в колективі. Розвиває навики колективної праці. Адже участь у кожному конкурсі вимагала від дітей не лише особистих навиків і вмінь, а й вміння допомагати  один одному.

Відпочинок у таборі -  корисна справа не тільки для дітей, але й для батьків. Бо вони  знають, що їх дитина під надійним наглядом, відпочиває і  з користю проводить час.

Попереду на дітей чекає нестримний вир літнього життя, але  вони ніколи не забудуть дні, проведені у таборі.

Сідор Леся,

учениця 10 класу ЗОШ І-ІІІст. №6,

член ГО МАЛіЖ

Переглядів: 872 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради