УОКМС Мукачівської міської ради
П`ятниця, 26.04.2024, 08:50
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

16:51
Відбулася нарада керівників загальноосвітніх навчальних закладів

10 лютого 2015 року під керівництвом Тіби Т.В., в.о. начальника управління освіти, відбулася нарада керівників загальноосвітніх навчальних закладів міста, на яку були запрошені Лендєл З.З. – мер міста Мукачева; Анталовський В.В. – заступник начальника – начальник міліції громадської безпеки Мукачівського міського відділу (з обслуговування м. Мукачева та Мукачівського району) УМВС України в Закарпатській області, підполковник; Степанова О.Р. – начальник служби у справах дітей Мукачівського міськвиконкому.

На зазначеному заході розглянуто наступні питання:

1. Про злочинність та відповідальність.

Інформував Анталовський В.В. – заступник начальника – начальник міліції громадської безпеки Мукачівського міського відділу (з обслуговування м. Мукачева та Мукачівського району) УМВС України в Закарпатській області, підполковник.

2.  Про соціальний захист дітей-сиріт та дітей, що опинилися в складних життєвих умовах.

Інформувала Степанова О.Р. – начальник  служби у справах дітей Мукачівського міськвиконкому.

3.  Про проект мережі класів на новий навчальний рік та дотримання при цьому керівниками навчальних закладів Інструкції з обліку дітей і підлітків шкільного віку (постанова Кабінету Міністрів України від 12.04.2000 №646, розпорядження міського голови від 23.01.2015 №31 „Про порядок зарахування дітей у дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади міста”).

Інформував Бігарій І.Д. – головний спеціаліст управління освіти.

Відбулася конструктивна дискусія, до якої долучилися усі учасники колегії. По завершенні розгляду зазначених питань порядку денного прийнято конкретні рішення, які будуть направлено для реалізації відповідно до компетенції керівникам органів управління освітою та директорам навчальних закладів міста. 

У різному було розглянуто ряд питань.

Тіба Т.В., в.о. начальника управління освіти, довела до відома присутніх інформацію щодо харчування учнів у загальноосвітніх навчальних закладах міста та стану захворюваності учнів.

Про підсумки конкурсів „Вчитель року – 2015” та „Шукаємо молоді педагогічні таланти” проінформувала присутніх Рубець М.І., завідувач методичного кабінету.

Маховська К.Є., начальник відділу загальної середньої та позашкільної освіти, у своєму виступі акцентувала увагу присутніх директорів шкіл на контроль за об’єктивністю оцінювання навчальних досягнень претендентів на нагородження золотою та срібною медаллю.

Про заходи безпеки на можливі ризики виникнення надзвичайних ситуацій, терористичних актів, диверсій, мінування доповів Бігарій І.Д., головний спеціаліст управління освіти.

Переглядів: 653 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради