УОКМС Мукачівської міської ради
Середа, 08.05.2024, 22:04
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

12:57
Відбувся міський навчально-методичний семінар вчителів фізичної культури

20 листопада 2014 року на базі Мукачівської спеціалізованої школи І – ІІІ ступенів № 4 з поглибленим вивченням окремих предметів відбувся міський навчально-методичний семінар вчителів фізичної культури на тему: «Сучасний урок фізичної культури «Від теорії до практики».

В роботі семінару взяли участь: Данашевський М.М., методист з навчальних дисциплін методичного кабінету, Якимчук В.С., директор школи, Дьорка М.П., голова міського методоб’єднання учителів фізичної культури, вчителі фізичної культури шкіл міста Мукачева.

  

Розпочав роботу семінару Данашевський М.М., який у своєму виступі акцентував увагу на актуальність теми семінару. Також він наголосив, що  на сучасному етапі розвитку загальноосвітньої школи значне місце приділяється впровадженню в навчально-виховний процес інноваційних технологій, орієнтованих на перспективу розвитку нетрадиційних форм та систем оздоровлення що допоможе учням встановити зв’язки з природою, навчитись керувати своїми емоціями, поведінкою, рухами, досягти гармонії між тілом і духом.

  

Далі роботу семінару продовжила Цанько Т.В., учитель фізичної культури Мукачівської спеціалізованої школи І – ІІІ ступенів №4, яка акцентувала увагу на важливість теми семінару та запропонувала учасникам семінару побувати в ролі учнів. Тетяною Василівною було проведено 2 уроки – теоретичний і практичний, під час проведення яких учні отримували теоретичні знання з теми «Гімнастика» з використанням сучасних інформаційних технологій, з подальшим практичним застосуванням.

Присутні мали можливість ознайомитись з практичним застосуванням теорії, відвідавши урок фізкультури у 9 класі.

  

Під час обговорення уроків, кожен учасник семінару дав високу оцінку  методикам, які використовує Цанько Т.В., а також свої поради молодому вчителю при проведенні тих чи інших вправ.

Підвівши підсумки семінару Данашевський М.М., методист методичного кабінету, дав високу методичну оцінку проведеним урокам, відзначив теоретичну і практичну спрямованість та актуальність розглянутого питання.

  

  

Переглядів: 678 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради