УОКМС Мукачівської міської ради
П`ятниця, 26.04.2024, 04:54
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

20:43
Відбувся міський збір-змагання юних рятувальників-пожежників

На сучасному етапі розвитку суспільства, науки, застосування нових високих технологій підвищується ризик виникнення масштабних катастроф, аварій, лих, а останнім часом і жахливих наслідків спричинених військовими діями, в яких найбільше підлягає ураженню цивільне населення. У зв’язку з цим, особлива увага держави зосереджується на формуванні свідомого та відповідального ставлення громадян до питань особистої та колективної безпеки, на підготовку людини до дій в надзвичайних ситуаціях, надання само- та взаємодопомоги.

З метою підвищення рівня знань дітей та молоді в галузі безпеки життєдіяльності, їх практичної підготовки до дій у надзвичайних ситуаціях; фізичної та психологічної підготовки на базі Мукачівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №16 відбувся міський збір-змагання юних рятувальників-пожежників. Організаторами даного збору-змагання виступили: управління освіти виконавчого комітету Мукачівської міської ради, Координаційна рада Мукачівського відділення ВГДР „Школа безпеки”, Мукачівське МРВ УДСНС України в Закарпатській області та відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Мукачівського міськвиконкому.

  

В змаганнях прийняли участь команди 15 загальноосвітніх шкіл міста, які показали належний рівень підготовки на шести етапах: агітаційно-презентаційний конкурс, „Рятувальні роботи у зоні хімічного зараження”, „Евакуація”, „Комбінований етап з елементами гасіння вогню”,  „Рятувальні роботи на водній акваторії”, теоретичні знання з основ безпеки життєдіяльності.

  

За підсумками змагань І місце виборола команда Мукачівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №16, ІІ місце – команда Мукачівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 ім. Т.Г.Шевченка, ІІІ місце – Мукачівський навчально-виховний комплекс „Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад „Гармонія”.

      

Переглядів: 957 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради