УОКМС Мукачівської міської ради
Субота, 27.04.2024, 01:10
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

12:02
Відбувся навчально-методичний семінар шкільних бібліотекарів

19 березня 2015 року на базі ЗОШ №3 І-ІІІ ступенів ім. Ф.Ракоці ІІ відбувся навчально-методичний семінар шкільних бібліотекарів на тему: «Впровадження інформаційно-комунікативних  технологій в роботі шкільної бібліотеки».

Семінар розпочався  з виступу заступника директора з НВР ЗОШ № 3 І-ІІІ ступенів ім.Ф.Ракоці ІІ Ковач В.В. ознайомивши присутніх з цілями та завданнями, які стоять перед шкільною бібліотекою.

Свій досвід роботи презентувала зав.бібліотекою ЗОШ № 3 І-ІІІ ступенів ім.Ф.Ракоці ІІ Майороші Н.В.на тему: «Впровадження інформаційно-комунікативних  технологій в роботі шкільної бібліотеки».

Голова м/о, бібліотекар СШ № 4 Салієнко Н.В. виступила з доповіддю «Можливості використання Веб  2.0 для формування інтелектуальної, інтерактивної, соціальної компетенції бібліотекарів» у вигляді відео- презентації. Докладно розповіла про активне застосування інформаційно-комунікативних технологій у практику повсякденної роботи шкільного бібліотекаря.

  

Після завершення теоретичної частини семінару, бібліотекар Мукачівського ліцею Шестак Н.Л. детально  зупинилася на практичній частині створення власного веб-ресурсу та перерахувала шляхи, які ведуть до успішного створення та запуску сайту Мукачівських бібліотек. 

Методист методичного кабінету Герц Л.С. в своєму виступі закликала з відповідальністю поставитись до даної проблеми та створити робочу групу із числа бібліотекарів.

  

На даному семінарі бібліотекарі шкіл дізналися багато корисної і необхідної інформації та погодилися з тим, що активне застосування комунікативно-інформаційних технологій в Середніх освітніх закладах міста Мукачева дозволяє по – новому підійти до організації бібліотечних процесів.

Переглядів: 555 | Додав: Mshad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради