УОКМС Мукачівської міської ради
Субота, 27.04.2024, 04:38
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

13:18
Виставка "Дивосвіт природи навколо нас" в ЗОШ №1 ім.О.С.Пушкіна

Осінь… Чудова пора року. Яскраві кольори осіннього різнобарв’я вже вкотре наповнили приміщення пушкінської школи. Кожен клас підготував свої, особливі, композиції для виставки «Дари осені».

     

На столах красувалися композиції з усього, що нам дарує матінка-природа: букети осінніх квітів, овочі, поробки з природних матеріалів, був наявний навіть святковий торт зі злаків. Усе це не залишило байдужим жодного з тих, хто мав змогу насолодитися спогляданням цих витворів.

До свята учасники готувалися завчасно. Починаючи з літа, збирали у себе на городах і в садках найкращі, незвичайні за розміром чи формою, чудернацькі овочі та фрукти, що дозволило їм втілити найкреативніші ідеї створення казкових героїв, тварин, цілих сюжетних композицій із сільськогосподарських плодів.

Вразило різноманіття виробів, фантазія та неординарність, яку проявили малі умільці, учні середньої ланки, їхні батьки та класоводи. Гарбузи перетворилися на справжніх красунь, баклажани - на коней та черевички Попелюшки, картопля - на дикобразів, їжачків і поросят, шкарлупки з горіхів - на жучків, черепашок, павучків, морква та буряк — на чаруючі троянди. Багато красивих кошиків були наповнені овочами, фруктами, прикрашені квітами, різнобарвним листям. Не оминули учні цьогоріч і національної символіки, створивши макет географічної карти України з листя, а також улюблених популярних героїв сучасних мультфільмів. Із року в рік дивуєшся, що безмежній уяві і фантазії виконавців немає меж.

Ексклюзивність та оригінальність виробів, справжніх шедеврів майстерності, насиченість кольорів та надзвичайний осінній аромат створили незабутню атмосферу та піднесений настрій у кожного, хто побував на цьому святі осені.


                 

         

         

                      



Переглядів: 3446 | Додав: Fvlad9920 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради