УОКМС Мукачівської міської ради
П`ятниця, 26.04.2024, 18:42
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

16:14
Всеукраїнський науково-практичний семінар

22 лютого 2012 року у великій сесійній залі Мукачівського міськвиконкому відбувся Всеукраїнський науково-практичний семінар  керівників структурних підрозділів обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти з питань координації діяльності районних (міських) методичних кабінетів та науково-методичної роботи з педагогічними працівниками.

Тема семінару  Науково-методичне забезпечення Закарпатським інститутом післядипломної педагогічної освіти та районними (міськими) методичними кабінетами інноваційної діяльності загальноосвітніх закладів області”.

            З привітальним словом до присутніх звернувся заступник міського голови Лабош Михайло Михайлович, який ознайомив з історією міста, його економічним, соціальним розвитком, освітою, культурою та перспективами розвитку.

            На семінарі виступили старший науковий співробітник Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України Литвиненко Григорій Миколайович, завідувач кафедри філософії та освіти дорослих Центрального інституту післядипломної педагогічної освіти Університету менеджменту освіти Дивак Валерій Володимирович, заступник директора з науково-методичної роботи Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти, завідувач кафедри педагогіки, психології та теорії управління освітою, професор, доктор фізико-математичних наук Химинець Василь Васильович,  заступник директора з питань міжнародних зв’язків, національних шкіл та виховної роботи Закарпатського інституту  післядипломної педагогічної освіти Герцог Юрій   Вільгельмович.

З презентацією діяльності управління освіти Мукачівської міської ради та інноваційним аспектом роботи навчально-виховних закладів м.Мукачева виступила в.о. завідувача методичного кабінету управління освіти Мукачівської міської ради Рубець Мар’яна Іржіївна. Детально з життям управління освіти, педагогічними колективами  навчальних закладів міста над Латорицею гостей ознайомила начальник управління освіти Терезія Василівна Тіба. Від імені директорів шкіл міста вона щиро подякувала Міністру з надзвичайних ситуацій України, Почесному громадянину Мукачева Балога Віктору Івановичу за те, що в кожній школі є інтерактивні мультимедійні комплекси, які сприяють інноваційній діяльності загальноосвітніх навчальних закладів.

        Далі гості оглянули навчальну та матеріально-технічну базу навчально-виховних закладів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 11, № 1 ім.О.С.Пушкіна та гімназії. З діяльністю та досягненнями навчальних закладів присутніх ознайомили керівники Надія Василівна Попович, Микола Миколайович Морека та Цифра Володимир Іванович. Цікавою та пізнавальною для гостей була екскурсія по місту та в замок "Паланок”.




Переглядів: 650 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради