УОКМС Мукачівської міської ради
П`ятниця, 26.04.2024, 02:10
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

10:43
Захисникам Вітчизни хай щастить

День Збройних Сил України - свято чоловіків, які захищають спокій наших домівок, лицарів, здатних завжди підставити своє сильне плече чарівній половині людства.     У цей день ми вшановуємо усіх військових, які у лавах Збройних Сил України служать справі зміцнення обороноздатності та підвищення безпеки нашої держави, у пам'яті сьогоднішніх і майбутніх нащадків назавжди збережуться подвиги багатьох поколінь воїнів-захисників, їх безмежна відданість і любов до рідної землі, мужність та героїзм.  

Напередодні Дня Збройних сил України учнями Мукачівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 13 було проведено  концерт для військовослужбовців 128 окремої гірсько-піхотної бригади. Перш за все діти висловили їм свою вдячність, подарували гарний настрій та позитивні емоції. Разом з військовим симфонічним оркестром для присутніх звучали пісенні та віршовані вітання, звучала чарівна мелодія флейти та гітари для жіночої половини наших захисників. Після завершення концерту діти передали для учасників АТО(майже кожен присутній у залі) малюнки, листи та обереги, зроблені своїми руками від учнів школи.

  

Нехай щира любов до України, славетні бойові подвиги наших батьків та дідів, народна повага надихають всіх на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові. В свою чергу військові подарували дітям на згадку книги про історію та миротворчу діяльність українського війська, а також пригостили теплим чаєм, печивом та фруктами. Сподіваємося, що наша співпраця продовжуватиметься і надалі, адже це не перша зустріч з військовими – 14 жовтня на відкритті шкільного етапу гри «Джура» були присутні учасники АТО, військовослужбовці 128 окремої гірсько-піхотної бригади Сліпенчук О.І. та Пасічник І.М.; 19 листопада солдати та прапорщики під командуванням капітана Сліпенчука О.І. провели змагання зі стрільби серед команд 7-10 класів,  продемонстрували учням та дали характеристику зброї, яка знаходиться на озброєнні сучасної армії: АК-74, АКС-74, ПКМ, РПГ-7. Емоціям дітей не було меж, кожен фотографувався, а хлопці намагалися навчитися зирати та розбирати автомати.

  

Вітаємо  усіх військовослужбовців із цим святом і хочемо ще раз підтвердити і наголосити, що свою армію треба берегти, зміцнювати і любити. Щастя, добра та злагоди зичимо всім.

  

Переглядів: 734 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради