УОКМС Мукачівської міської ради
Неділя, 05.05.2024, 18:45
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

14:52
Зустрічаємо Великдень з Мукачівським Будинком школярів!

 

Колектив Мукачівського Будинку школярів 9 квітня організував родинне свято «Писанковий рай» для мукачівців і гостей міста.

Великдень — одне з найулюбленіших свят українців, яке об’єднує всю родину. Вже другий рік поспіль у Вербну неділю в Мукачеві, за підтримки Мукачівського міського голови Андрія Вікторовича Балоги, Будинком школярів було проведено традиційне родинне свято «Писанковий рай», де кожна дитина разом із своїми батьками мала змогу власноруч виготовити великодню писанку.

За допомогою керівників гуртків образотворчого та декоративно-прикладних мистецтв, всі охочі декорували пасхальні яєчка з використанням різних технік, традиційних та сучасних. Дорослі та малі залюбки дослухалися до професіоналів, здобували необхідні навички у давньому українському ремеслі — писанкарстві.

 


 

 

Розважалися також учасники родинного свята традиційними великодніми іграми та забавами. Всі разом весело та завзято водили хороводи разом з юними солістами студії естрадної пісні «Акорд», радували присутніх чудовими веснянками та гаївками.
До уваги мукачівців та гостей міста була представлена виставка робіт вихованців гуртків живопису та декоративно-прикладного мистецтва на Великодню тематику. Надзвичайно креативні та яскраві картини й вироби притягували захоплені погляди всіх перехожих, які милувалися калейдоскопом фарб і незвичайними техніками виконання, при тому висловлюючи щире враження про досягнення вихованців
Будинку школярів: «Талановиті, креативні, молодці!» - лунало повсякчас.
Для тих, хто хотів прийняти участь в інших цікавих подіях та заняттях організатори підготували макети-розмальовки пасхальних яєць та крейду для тематичних великодніх малюнків на асфальті. Не можна також не згадати яскраву фотозону у вигляді потішної компанії - пасхального яйця, великодніх зайця і курчатка, яка користувалася неабияким попитом у юних мукачівців та їхніх батьків.

 

 

 

 

Завершальним етапом кропіткої роботи новоспечених майстрів писанкарства було декорування дерев на центральній алеї міста. Діти, разом з педагогами та батьками, чудово прикрасили їх писанками та крашанками.
 

Всі, хто брав участь у родинному святі, незалежно від віку, працювали і відпочивали з величезним ентузіазмом, мабуть тому час, проведений тут, пролетів надзвичайно швидко, а приємні емоції та спогади залишилися надовго. Святковий та радісний настрій, який охопив всіх учасників «Писанкового раю», не покине їх аж до самого Великодня.

 

 

 

 


 

А дітвора Мукачева була самою щасливою, бо таке чудове свято вони провели разом з батьками.
Дирекція Будинку школярів дякує мукачівцям за підтримку та участь у святі «Писанковий рай».

 


 

Переглядів: 378 | Додав: ivannabondaruk070794 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради