УОКМС Мукачівської міської ради
Субота, 27.04.2024, 14:55
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

21:51
У Мукачеві триває державна атестація навчальних закладів міста

Сьогодні, 20 лютого 2017 року, атестаційна комісія навідалася до Мукачівського ДНЗ №5. Відтак, керівники закладу підготували презентацію, у якій було ознайомлено присутніх про діяльність навчального закладу, пріоритетні напрямки роботи, досягнення та подальші плани.

Зазначимо, що багато років у дошкільному закладі функціонує басейн, щорічно протягом літнього періоду з дітьми проводиться фізкультурно-оздоровча робота. Також вихователі приділяють велику увагу питанням екологічного та патріотичного виховання дошкільнят. 
Окрім того, на території дитячого садочку розташований сад і город, де діти із задоволенням спостерігають за ростом овочів і фруктів та виконують нескладні доручення дорослих по догляду за рослинами.

 

Серед досягнень діяльності садочку варто виділити:
- У 2013 приймали участь у Всеукраїнському фестивалі дитячої творчості «Сузір’я талановитих дошкільнят». Вихованці вибороли 3 місце у музичній номінації «Сучасний танець» в м. Мукачево та 1 місце у другому обласному етапі в Ужгороді.
- У 2014 році у міському фестивалі «Таланти твої, Україно», вірш Ганни Кедик «Балада про дівчину-Україну, яку Господь обдарував піснею», у виконанні Михайлової Ксенії отримав перше місце у номінації «Декламування».
- Щороку ДНЗ бере участь в Інтелектуальній олімпіаді, де неодноразово виборювали призові місця. Так, вихованці Говдиш Софія у 2014 році та Новак Яник у 2016 вибороли почесні другі місця.
- У січні 2014 року заклад брав участь у Всеукраїнському фестивалі дитячого театрального мистецтва. На огляд було представлено театралізоване дійство «12 місяців» За підсумками Всеукраїнського фестивалю між дошкільними закладами м. Мукачева, дошкільний навчальний заклад виборов почесне друге місце.
- У 2014 році на базі ДНЗ проведено засідання міського метод-об’єднання середніх груп на тему: «Організація роботи в літній оздоровчий період. Використання сучасних технологій дітей та зміцнення їх здоров’я. Вихователь Шпеник Т.В. провела показову прогулянку з організації за гартувальних процедур у літній період. Продемонструвала цікаві вправи, ігри з навчання дітей плавання у стаціонарному басейні. У 2016 році свій досвід роботи вихователь узагальнила в методичних рекомендаціях «Організація за гартувальних процедур з дітьми дошкільного віку в літній період».
- Протягом літа інструктор з фізкультури, вихователі, музичні керівники проводять різноманітні розваги на воді, свято Нептуна, Води.
- У 2014 році проведено засідання педради, на якому обговорювались питання з формування у дошкільників елементарних уявлень про Всесвіт. 
- Протягом багатьох років ДНЗ співпрацює з еколого-натуралістичним центром. З вихованцями систематично організовують екскурсії, бесіди.
- У 2015-2016 навчальному році НДЗ брав активну участь у Всеукраїнському фестивалі-огляді «Калейдоскоп педагогічних ідей з екологічного виховання дошкільників», на якому посів 1 місце серед дошкільних закладів Закарпатської області та 7 місце по Україні.
- У 2014-2015 та 2015-2016 було заплановано та проведено Тиждень патріотичного виховання під назвою «Україна в нас єдина, бережи її дитино». Діти показали глибокі знання про місто Мукачево, рідний край, державну та національну символіку України. Була влаштована виставка дитячих робіт «Наша Батьківщина – Україна».

 

Нагадаємо, що державна атестація навчальних закладів здійснюється відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 30.01.2015 № 67 «Про затвердження Порядку державної атестації дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів», зареєстрованого в Мінюсті 14 лютого 2015 року за № 173/26618.

Головними завданнями державної атестації навчальних закладів є:
- визначення відповідності навчального закладу державним стандартам певного освітнього рівня, дотримання ним вимог цих державних стандартів та забезпечення надання якісної освіти;
- надання організаційно-методичної допомоги навчальним закладам, що атестуються.

 

Переглядів: 507 | Додав: poffik707 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради