УОКМС Мукачівської міської ради
Неділя, 28.04.2024, 11:24
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

20:22
Вчителі математики ділились досвідом використання усних вправ як одного із засобів розвитку мислення школярів при вивченні математики

23 лютого 2017 року на базі Мукачівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 ім. Т.Г. Шевченка відбувся міський навчально-методичний семінар вчителів математики по темі: «Використання усних вправ як один із засобів розвитку мислення школярів при вивченні математики». Переглядаючи презентацію школи, учасники семінару мали змогу ознайомитись з історією школи та її  досягненнями.

            Своїм досвідом роботи   поділилась Пилипчук Ольга Володимирівна, вчитель математики Мукачівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 ім. Т.Г. Шевченка, яка у своєму виступі розповіла про свою роботу з учнями, про завдання, які вона  використовує на різних етапах уроків, провела з присутніми майстер-клас.

 

 

 

Зокрема вчитель у своїй презентації розповіла про своє педагогічне кредо – «Шлях справжнього вчителя – це той, який він подолав разом зі своїми учнями».

Використання усних вправ актуальним, адже,  викликаючи інтерес та прививаючи любов до математики за допомогою різних видів усних вправ, вчитель допомагає учням активно діяти з навчальним матеріалом, пробуджує в них прагнення вдосконалювати способи обчислень та розв’язків задач, менш раціональні замінювати більш досконалими. А це – одна із найважливіших умов свідомого засвоєння матеріалу і супроводжує дитину на всьому шляху навчання: від 1 класу – до успішної здачі ЗНО.

 

 

 

 

Метою усної роботи є розвиток обчислювальних навичок; розвиток математичної культури, мови; вміння узагальнювати і систематизувати, переносити отримані знання на нові завдання.

По закінченню виступу вчителі математики поділилися своїм досвідом по цій темі, обговорили проблеми, які найчастіше трапляються на уроках, складнощі, що виникають в учнів при розв’язані певних видів задач та форми і методи покращення викладання матеріалу учням.

  

 

Переглядів: 507 | Додав: poffik707 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради