УОКМС Мукачівської міської ради
Вівторок, 14.05.2024, 14:59
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

В жовтні в місті був проведений навчально-методичний семінар вчителів етики на тему «Міжпредметні зв’язки на уроках етики». У роботі семінару взяли участь вчителі шкіл міста та методист методичного кабінету Паулишинець С.М.

Досвідом роботи з даного питання поділилась вчитель етики ЗОШ №20 Хомин Галина Василівна. У своєму виступі вона наголосила на тому, що навчання на основі різнобічних міжпредметних зв’язків активно формує стійкі світоглядні пізнавальні інтереси учнів, що особливо цінно для всебічного розвитку особистості.

Особливу зацікавленість присутніх викликало заняття з арт-терапії, учасниками якого мали змогу бути педагоги міста.

... Читати далі »

Просмотров: 573 | Добавил: Mshad | Дата: 27.10.2014

У Мукачівській загальноосвітній школі І – ІІ ступенів № 14 відбувся семінар - практикум вчителів художньо – естетичного циклу на тему: «Використання елементів етнопедагогіки на уроках художньо – естетичного циклу та в позакласній роботі».

Заступник директора з НВР Фогель А.Т. ознайомила учасників   з темою та планом роботи семінару, а заступник директора з НВР Баньой  Н.О. презентувала роботу школи.

Учасники семінару відвідали відкритий урок з образотворчого мистецтва  у 5 класі на тему «Композиція. Святковий метелик», який  провів на високому методичному рівні Феньєш Андраш Альбертович. Викор ... Читати далі »

Просмотров: 605 | Добавил: Mshad | Дата: 24.10.2014

Нині, в часи становлення України як незалежної держави, національне виховання повинно займати  провідне місце в усьому навчально-виховному  процесі школи. Відомо, що патріотизм починається з любові до рідного куточка, з колискової,  яку співала мати до своєї дитини. Саме ці фактори формують поняття “малої Батьківщини”. І лише пізніше приходить усвідомлення себе сином чи донькою великої Батьківщини – України, гордість за її славне минуле і розуміння того, що треба працювати для її майбутнього. Розуміючи це, 23 жовтня 2014 року на базі Мукачівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 13 був проведений навчально-методичний семінар на тему: “Використання елементів краєзнавства на уроках української мови та літератури як форми розвитку творчих здібностей учнів”.

... Читати далі »

Просмотров: 732 | Добавил: Mshad | Дата: 24.10.2014

Україна на сьогоднішній день переживає важкий період у своїй історії. На сході країни ведуться воєнні дії, через які молоді хлопці та чоловіки ризикують своїм життям в ім’я суверенної та незалежної України. До акції моральної підтримки бійців із зони АТО долучилися учні 7-Б класу (під керівництвом Залуцької Т.І.) та 5-А (під керівництвом Пронтекер В.В.), які відвідали військовий шпиталь міста Мукачева. Діти принесли бійцям смачні гостинці, а також спробували створити затишну атмосферу. Бійці ж, у свою чергу, розповідалі їм про перебування в зоні АТО, а також про становище на Україні.

&n ... Читати далі »

Просмотров: 636 | Добавил: Mshad | Дата: 23.10.2014

Підготовка молоді до сімейного життя є однією з найважливіших проблем сьогодення, оскільки її загострення зумовлюється кризовим станом суспільства, соціальною та політичною нестабільністю, невизначеністю щодо майбутнього. Ці фактори призводять до перегляду планів молоді щодо укладення шлюбу, до виникнення нових соціально – психологічних установок відносно функцій сім’ї та ролей жінки й чоловіка в ній.

За даними вчених до основних причин сімейних конфліктів і розлучень у молодих сім’ях  психологи відносять установку на шлюб як на легке життя. Проявляється ця установка в наступних чотирьох факторах:

... Читати далі »

Просмотров: 717 | Добавил: Mshad | Дата: 23.10.2014

Солдат…Офіцер…Військовий… Люди ці обрали шляхетну, однак нелегку  професію, метою якої є - захист своєї Батьківщини,особливо у важкі хвилини. Шкода,  що ці важкі хвилини для України настали. Зараз, на Сході держави, військовослужбовці виборюють нашу свободу і Незалежність. Серед них і колишні учні мукачівських шкіл.

17 жовтня в ЗОШ №6 відбулася цікава зустріч з  українськими воїнами - учасниками АТО, військовими 128-ї окремої гвардійської гірсько-піхотної Туркестансько-Закарпатської бригади. Учасниками зустрічі були  учні 8-10 класів.

... Читати далі »

Просмотров: 634 | Добавил: Mshad | Дата: 22.10.2014

« 1 2 ... 114 115 116 117 118 ... 180 181 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради